Ungecoaching på valg af retning, selvværd og stress

Jeg tilbyder coaching og Walk & Talks til dig der er mellem 16-30 år til større selvværd, de rette valg og for din trivsel

Som psykoterapeut og ungecoach hjælper jeg dig med at navigere gennem livets udfordringer og finde den rette vej for dig.

Uanset om du oplever tvivl om din studie eller job retning, føler du ikke er der i livet du gerne vil være, eller oplever dig presset af forventninger, er der altid noget der kan forbedre din situation.

Få hjælp

Du vil gennem coaching blive klogere på dig selv og få et overblik over dine ressourcer. Du vil opleve, at du kommer mere i kontakt med dig selv, blive mere målrettet og få en sundere trivsel.

Sammen vil vi skabe klarhed over hvad du har brug for og hvad der giver dig glæde, energi og motivation.

Samtalerne kan også foregå som Walk and Talks, hvor du får nye indsigter, mens vi går en tur. For nogen kan det være lettere at tale om noget der er svært, når man går sammen i naturen.

Læs mere om de udfordringer jeg kan hjælpe med herunder eller book en uforpligtende samtale, hvor vi tager en snak om de udfordringer du står overfor og hvordan jeg kan hjælpe.

Valget af uddannelse og karriere kan føles overvældende. Måske ved du ikke, hvad du brænder for, eller også føler du dig usikker på dine evner.

Jeg støtter dig i at udforske dine muligheder, finde dine passioner og træffe klare beslutninger om din fremtid, så du kan vælge en vej, der giver dig glæde og tilfredshed. Book tid

Selvværd og selvtillid kan påvirke alle aspekter af dit liv. Føler du dig ofte utilstrækkelig eller tvivler på dig selv?

Gennem coaching kan vi arbejde på at styrke dit selvværd, så du føler dig mere sikker på dig selv og i stand til at håndtere livets udfordringer. Book tid

Forventningspress fra omverdenen og os selv, kan være medvirkende årsag til at man udvikler stress og angst. Det kan være svært at finde ro og det kan være svært at tale om med venner.

Jeg kan give dig redskaber til at håndtere stress og forventninger, så du kan finde mere ro og balance i den du er og den måde du gerne vil leve dit liv. Book tid

“ Jeg har haft et forløb på 5 samtaler hos Bia. Mit mål var at komme igang igen efter endt uddannelse. Jeg blev færdig som elektriker i januar 2019, og kunne ikke helt finde ud af, hvad jeg egentlig ville bruge den uddannelse til. Vi undersøgte forskellige muligheder og Bia hjalp mig med at få et overblik og gå i dybden med at finde frem til, hvilken “vej” jeg egentlig helst ville. "
Peter 28 år
” Bia har støttet mig i at finde en ny uddannelsesvej – jeg var forvirret og nervøs for at vælge forkert, så jeg undlod helt at vælge. Et forløb på 5 samtaler gjorde, at jeg blev afklaret og nu er i gang med en uddannelse på Københavns Universitet. ”
Sofie 22 år
” Mine forældre var lige blevet skilt, så selvom jeg var flyttet hjemmefra, så var det rart at få en anden at dele mine tanker med. Bia hjalp mig med at være tro mod mig selv og bevare et godt forhold til begge mine forældre på trods af deres uenigheder. Jeg blev bedre til at bevare min glæde i mit eget liv på trods af, at der var krise i vores familie. Derudover fik jeg også redskaber, til at få snakket ordentligt med min bror, selvom vi taklede tingene forskelligt. ”
Louise 24 år

Praktikken

Samtalen foregår enten på mit kontor i Sundhedshuset i Helsingør eller på en Walk and Talk i naturen.

Ønsker du Walk and Talk i nærheden af dig, kan der eventuelt komme et kørselstillæg oven i.

Vi kan også foretage samtalen online eller over telefon.

Priser

Samtalerne er af en varighed på 60 min

1 samtale 895 kr. 
3 samtaler 2.400 kr. 
5 samtaler 3.990 kr.