Mobning, ensomhed og skoletræthed

Jeg tilbyder terapi til børn i alderen 10-15 år til større selvværd, glæde og trivsel

Oplever du at dit barn virker mere trist, ensom, udtrykker hyppig mave/hovedpine eller er dit barn skoletræt uden at du eller dit barn kender den egentlige årsag?

Jeg ser mange børn kæmpe socialt og fagligt i skolen evt. pga. ordblindhed eller mobning og hvordan de med de rette redskaber langsomt begynder at stole på sig selv, blomstre og fylde sig selv ud.

Få hjælp

Har du svært ved at trænge ind til dit barn eller har dit barn svært ved at tale om det der gør ondt, kan jeg hjælpe. Der er håb og der er en vej frem.

Læs mere om de udfordringer jeg kan hjælpe med herunder eller book en uforpligtende samtale, hvor vi tager en snak om de udfordringer I står overfor og hvordan jeg kan hjælpe.

Desværre oplever mange børn i aldersgruppen 10-15 år mobning. Det kan have alvorlige konsekvenser for deres mentale og følelsesmæssige velvære og trivsel i skolen.

Som forældre er det vigtigt at være opmærksom på tegnene på mobning som kan være; pludselige ændringer i adfærd og humør, faldende præstation i skolen, undgåelse af sociale situationer, søvn og spiseforstyrrelser.

Har du svært ved at navigere i hvad der er hvad, kan jeg hjælpe. Book tid

Nogle børn kan føle sig ensomme, selv når de er omgivet af andre. Det kan skyldes vanskeligheder med at etablere relationer, social angst eller manglende følelse af tilhørsforhold. 

Ensomhed kan være en smertefuld oplevelse for et barn. Som forældre bør du være opmærksom på dit barns sociale adfærd og trivsel og skabe muligheder for social interaktion og støtte.

Har du svært ved at finde ud af hvordan du støtter dit barn bedst, kan jeg hjælpe dig. Book tid

Børn kan opleve træthed og modvilje mod skolen af forskellige årsager, herunder stress, manglende motivation eller udfordringer med fagligt indhold.

Skoletræthed kan være et tegn på, at barnet oplever udfordringer i skolen, som kræver opmærksomhed. Det er vigtigt at udforske årsagerne til skoletræthed og samarbejde med skolen for at finde løsninger, der passer til barnets behov.

Jeg hjælper med at finde ind til årsagen og i samarbejde med barnet finde den rette vej til motivation for at gå i skole. Book tid

Ordblindhed kan skabe frustration og udfordringer i skolen og i hverdagen og kan påvirke barnets selvværd og manglende følelse af akademisk succes.

Jeg hjælper med at fremkalde de styrker barnet har, da ordblinde børn ofte besidder andre kompetencer. Og så hjælper jeg til en plan for, hvilken støtte og ressourcer der kan hjælpe barnet med at håndtere udfordringen med ordblindhed. Book tid

Praktikken

Samtalen foregår enten på mit kontor i Sundhedshuset i Helsingør eller på en Walk and Talk i naturen.

Ønsker du Walk and Talk i nærheden af dig, kan der eventuelt komme et kørselstillæg oven i.

Vi kan også foretage samtalen online eller over telefon.

Priser

Samtalerne er af en varighed på 60 min

1 samtale 895 kr. 
3 samtaler 2.400 kr. 
5 samtaler 3.990 kr.