” Bia har støttet mig i at finde en ny uddannelsesvej – jeg var forvirret og nervøs for at vælge forkert, så jeg undlod helt at vælge. Et forløb på 5 samtaler gjorde, at jeg blev afklaret og nu er i gang med en uddannelse på Københavns Universitet. ”
Sofie 22 år
“ Jeg har haft et forløb på 5 samtaler hos Bia. Mit mål var at komme igang igen efter endt uddannelse. Jeg blev færdig som elektriker i januar 2019, og kunne ikke helt finde ud af, hvad jeg egentlig ville bruge den uddannelse til. Vi undersøgte forskellige muligheder og Bia hjalp mig med at få et overblik og gå i dybden med at finde frem til, hvilken “vej” jeg egentlig helst ville. "
Peter 28 år
” Mine forældre var lige blevet skilt, så selvom jeg var flyttet hjemmefra, så var det rart at få en anden at dele mine tanker med. Bia hjalp mig med at være tro mod mig selv og bevare et godt forhold til begge mine forældre på trods af deres uenigheder. Jeg blev bedre til at bevare min glæde i mit eget liv på trods af, at der var krise i vores familie. Derudover fik jeg også redskaber, til at få snakket ordentligt med min bror, selvom vi taklede tingene forskelligt. ”
Louise 24 år
” Jeg følte mig ikke rigtig glad – nogle dage var gode og andre ikke. Det var meget svingende. Jeg ved godt, at noget af det er normalt i min alder, men alligevel havde jeg lyst til at få det bedre. I et samtaleforløb hos Bia, fik jeg opmuntring, fremtidsperspektiv og mere stabil glæde, som jeg ret hurtigt kunne tage med i min hverdag. ”
Emma 17 år
“ Jeg har netop i dag afsluttet tre samtaler hos Bia. Min udfordring var primært, at jeg manglede retning på mit arbejdsliv efter endt uddannelse. Vi fik dykket ned i mange vigtige ting, og så fedt at få set på det “udefra” og få perspektiv og holde fokus på mine drømme. Dette resulterede i, at jeg fik omsat tanker til handling og fik et kærligt skub til at starte en proces, som læner sig op ad det, som jeg drømte om, men som jeg havde svært ved at handle på. ”
Pernille 28 år
” Jeg har prøvet flere forskellige uddannelsesveje undervejs, men følte, at jeg manglede den konkrete støtte og vejledning til at finde rundt i uddannelsesjunglen. Men med Bias hjælp, rådgivning, overblik og støtte, er jeg nu i gang med en pædagogisk uddannelse, som jeg er rigtig glad for. Jeg er lettet, glad og taknemmelig for, at jeg fik et ”skub” og fik hjælp til struktur og dermed fandt den rette vej. "
Mikaela 28 år