Få hjælp til mental trivsel

Føler du dig ensom, eller er du udsat for mobning? Er du trist og ked af det, uden at kende den egentlige årsag? Har du svært ved at leve op til perfekthedskulturen og kæmper derfor med selvværdet?

Måske har du svært ved at gennemføre nuværende skole/uddannelse? Måske er du forvirret om din uddannelse eller føler dig presset i en retning, du i virkeligheden ikke har lyst til? Måske er du ordblind og kæmper for at følge med?

Mistrivsel har mange ansigter, og det kan være svært at finde en vej ud på egen hånd. At tale med sine forældre eller andre tæt på er ikke altid en løsning. Her kan et samtaleforløb med mig hjælpe dig videre.

Et samtalerum for unge mennesker

Mit hjerte banker for børn og unge, der har ondt i livet og brug for et skub til at komme videre på deres vej.

I et samtaleforløb taler vi fortroligt om det, der er svært for dig lige nu. Sammen finder vi ind til årsagen til dine udfordringer. Du vil få værktøjer til at håndtere dine udfordringer og hjælp til at tage de rigtige beslutninger. Undervejs vil du blive klogere på dig selv og få et overblik over dine ressourcer. Du vil opleve, at du kommer mere i kontakt med dig selv, blive mere målrettet og få en højere trivsel.

Passer vores kemi sammen ?

Hvis du vil se om vores kemi passer sammen først, kan vi tage en indledende snak over telefonen uden beregning. Ring til mig på 5189 3450.

Priser

1 times samtale 895 kr. inkl. moms
3 samtaler 2.400 kr. inkl. moms
5 samtaler 3.990 kr. inkl. moms

Praktikken

Samtalen foregår enten på mit kontor i Sundhedshuset i Helsingør eller på en Walk and Talk. Ønsker du Walk and Talk i nærheden af dig, kan der eventuelt komme et kørselstillæg oven i. Vi kan også foretage samtalen på teams eller over telefon.