Andre siger

Peter 28 år:

“Jeg har haft et forløb på 5 samtaler hos Bia. Mit mål var, at komme igang igen efter endt uddannelse. Jeg blev færdig som elektriker i januar 2019, og kunne ikke helt finde ud af hvad jeg egentlig ville bruge den uddannelse til. Vi undersøgte forskellige muligheder og Bia hjalp mig med at få et overblik og gå i dybden med, at finde frem til hvilken “vej” jeg egentlig helst ville. Jeg kom frem til, at jeg faktisk har en “leder” gemt i maven og dermed ville jeg gerne uddannes til elinstallatør, så jeg kan få overblikket på byggepladser mv. Vi kontaktede sammen KEA, og jeg fik en start plads ugen efter. Det var fantastisk at lande på den rigtige hylde”

Sofie 22 år: 

”Bia har støttet mig i at finde en ny uddannelsesvej – jeg var forvirret og var nervøs for at vælge forkert, så jeg undlod helt at vælge. Et forløb på 5 samtaler gjorde, at jeg blev afklaret og nu er i gang med en uddannelse på Københavns Universitet. ”

Emma 17 år: 

”Jeg følte mig ikke rigtig glad, nogle dage gode og andre ikke. Det var meget svingende. Noget af det, ved jeg godt er normalt i min alder, men alligevel havde jeg lyst til at få det bedre. I et samtaleforløb hos Bia, fik jeg opmuntring, fremtidsperspektiv og mere stabil glæde, som jeg ret hurtigt kunne tage med i min hverdag”

Louise 24 år: 

”Mine forældre var lige blevet skilt, så selvom jeg er flyttet hjemmefra, så var det rart at få en anden at dele mine tanker med. Bia hjalp mig med at være tro mod mig selv og bevare et godt forhold til begge mine forældre, på trods af deres uenigheder. Jeg blev bedre til at bevare min glæde i mit eget liv, på trods af, at der var krise i vores familie. Derudover fik jeg også redskaber, til at få snakket ordenligt med min bror, selvom at vi taklede tingene forskelligt”. 

Mikaela, 28 år:

” Jeg har prøvet flere forskellige uddannelsesveje undervejs, men føler, at jeg har manglet den konkrete støtte og vejledning til, at finde rundt i uddannelsesjunglen.

Men med Bias hjælp, rådgivning, overblik og støtte, er jeg nu i gang med en pædagogisk uddannelse. Som jeg er rigtig glad for. 

Jeg er lettet, glad og taknemmelig for, at jeg fik et ”skub” og fik hjælp til struktur og dermed fandt den rette vej. 

Pernille, 28 år:

“Jeg har netop idag afsluttet tre samtaler hos Bia. Min udfordring var primært, at jeg manglede retning på mit arbejdsliv, efter endt uddannelse. Vi fik dykket ned i mange vigtige ting, og så fedt at få set på det “udefra” og få perspektiv og holde fokus på mine drømme. Dette resulterede i, at jeg fik omsat tanker til handling, og fik et kærligt skub til at starte en proces som læner sig op af det, som jeg drømte om, men som jeg havde svært ved at handle på”