Om mig

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Billede4.png

Jeg er generelt et nysgerrigt menneske, og som har meget omsorg at dele ud af.

Mit hjerte brænder primært for unge mennesker, som jeg kan hjælpe videre på deres vej. Jeg har fuld tiltro til, at du selv har svarene på, hvordan du kommer videre. Men ofte kan du have brug for et lille eller stort skub, hvis du sidder fast. Jeg er god til at give det passende skub.

Min livserfaring sammenholdt med mine uddannelser, har lært mig at være åben, lyttende og samtidig hjælpe dig godt på vej.

Jeg har været selvstændig familierådgiver i ca. 7 år, hvilket var en enestående læring i, at hvis en i familien har det skidt, har alle en grad af mindre trivsel. Så hvis hjælpen bliver givet der hvor udfordringen er størst, hjælper det hele familien. Og så sker domino effekten.

Min tid som uddannelsesmentor for unge, lærte mig, at mange unge er bange for at vælge forkert – så nogle vælger slet ikke. Andre vælger ud fra andres ambitioner og får ikke truffet et valg ud fra deres egne værdier, og dermed er risikoen for ikke at gennemføre uddannelsen, meget størrer.

I ca. 10 år, har jeg været konsulent og primært arbejdet med unge som har manglet motivationen til at gå i skole. Ved hjælp af, at være undersøgende og, gå “bagom” deres uddannelsesvalg og arbejde med evt. tidligere dårlige skoleoplevelser, så kommer motivationen og dermed trivslen helt af sig selv.

  • Uddannet psykoterapeut (4 årig) fra Psykoterapeutisk Institut, Kbh. (2004)
  • Uddannet coach fra Sofia Manning Inspire (2010)
  • Unge mentor med 10 års erfaring i uddannelsesvalg og Livs Mestring. 
  • Uddannelsesforløb. Børn/unge og sorg (2011)
  • Jeg er 55 år. Privat bor jeg i Helsingør er gift og har en søn på 30 år og en datter på 26 år